Få fler besökare

Fånga besökarens uppmärksamhet.

Rätt information = Fler besökare

rattinfo

Ett par viktiga sekunder!

Du måste fånga besökarens uppmärksamhet direkt med din hemsida, hemsidan måste förmedla samma känsla som du vill att ditt företag ska uppfattas som.
Besökaren måste inom ett par sekunder få uppfattningen om vad hemsidan handlar om. Om besökaren då väljer att stanna kvar på hemsidan kommer steg 2, besökaren måste snabbt kunna hitta den information den söker efter, kan också vara ett lockande erbjudande. Hemsidan måste alltså vara enkelnavigerad och strukturerad, detta är jätteviktigt!

För att sedan få besökaren att återkomma kontinuerligt krävs det att ni uppdaterar er hemsida ofta med saker som kan intressera era besökare. NyWebs system är därför mycket användbart verktygsmedel, det är enkelt att uppdatera texter, strukturera samt att se statistik på era besökare.

Nedan följer ett exempel på hur ni kan få er hemsida lättnavigerad med en enkel standarduppbyggnad som besökaren känner sig tryck med.

1. Startsida

På startsidan skriver ni en kortfattad information om ert företag och vad ni sysslar med, passande bilder är ett plus då det förstärker tydligheten och ger ett snabbt intryck hos besökaren. Det är även smart att använda sig av länkningar i startsidestexten som länkas vidare till andra undersidor på er hemsida som ni tycker kunden enkelt bör hitta till, denna sida bör väcka ett intresse hos kunden direkt, ni har som tidigare sagt bara några få sekunder på er. Om kunden nu visar sig visa intresse av vad ni har att erbjuda kan den enkelt forstsätta läsa vidare på er sajt.

2. Om oss

Här sla en mer detaljerad information av ert företag presenteras. Varför gör ni det ni gör, vad kan ni hjälpa kunden med, historiken bakom företaget. Skriv gärna personligt.

3. Tjänster/produkter

På denna sida beskriver ni de produkt/tjänster som ni erbjuder, gärna korta men informella texter. Om kunden vill veta mer kan ni alltid göra en läs mer knapp som länkas till en längre och mer beskrivande text.

4. Referenser/Kunder

Portfolion är också viktig, här får besökaren en uppfattning om vad ni gjort, om den gillar det så stärks förtroendet för er och är närmare en beställning från kunden. Låt gärna era nöjda kunder få skriva några rader om vad de tycker om ert utförda arbete. Rekommendationer visar sig alltid vara bra. Ni gör både reklam för er själva och för era kunder som ni arbetat med.

5. Unik sida

Har ni något som är helt unikt med er? Beskriv då detta, det kan vara allt ifrån hur ni betjänar kunden på ett utomordentligt sett eller om ni har någon fantastisk produkt som ingen annan har.

6. Kontakt

Era kontaktuppgifter, adress, telefonnummer, mail och eventuellt karta. Besökare är lata så använd er av ett enkelt kontaktformulär som besökaren kan skriva i så kan ni sen ta kontakt med honom/henne.

När ni beställer en hemsida av oss på NyWeb hjälper vi självklart er att komma igång med lite tips och trix. Om ni inte har tid så kan vi hjälpa er att ta fram bra information och passande bilder till er hemsida. Struktureringen av hemsidan blir då bra, vi kan även sökmotoroptimera era texter för att ge bästa resultat till nya potentiella kunder!


nyweb-logga-flat

Integritetspolicy | Cookies

Copyright © 2016 NyWeb AB.
All Rights Reserved.

Kontaktinformation

NyWeb AB
S:t olovsgatan 66
731 31 Köping
Telefon: 0221-45 62 10
Mobil: 076 234 04 72