Om NyWeb

NyWeb AB är ett ungt och målinriktat webbföretag. Vi strävar efter kvalité och bra långsiktiga kundrelationer.

NyWeb AB har kontor i Köping, Västerås och London. Ni är varmt välkomna till något av våra kontor annars kommer vi gärna till er och besöker er på plats.

Om du vill veta mer om oss kan du läsa mer om varje person under Vi på NyWeb.

Bolagsinformation

Företagets namn: NyWeb AB
Organisationsnummer: 556813-2624
Postadress: S:t Olovsgatan 66, 731 31 Köping

NyWeb LTD, London

NyWeb finns även i England. Där Mårten Wetterberg är bosatt, vår programmerare och delägare. Välkommen till vårt kontor.

Impact Hub · 34b York Way · Kings Cross
London · N1 9AB · UK

Historien bakom NyWeb

På Ung företagsamhetsmässan i Västmanland 2009 träffades Tom Ljungqvist och Mårten Wetterberg för första gången. De tävlade mot varandra i kategorin "Bästa webbplats" Tom hade byggt en flash hemsida till sitt UF företag Tom Ljungqvist UF som var en reklambyrå. Där han visade upp sin portfolio. Mårten drev tillsammans med några andra UF-företaget Ice cream design UF, de sålde designade glasskopor som gick att beställa på hemsidan. Första kontakten mellan dessa två skedde efter prisutdelningen där Tom vann första pris. Mårten gick till Toms monter och sa grattis, men tur för dig att jag inte stängde ner din hemsida vilket jag hade tänkt göra men hann inte.

Efter detta började Mårten och Tom samarbeta. I december 2010 var webbdesignern Tom trött på alla krångliga webbsystem, tusentals moduler, insticksprogram och all krånglig programmering, Tom talade om detta för Mårten och om sin idé NyWeb, ett nytt enkelt webbsystem med stora symboler!

Smart! sa programmeraren Mårten. Det klart vi ska utveckla det systemet och ett långt arbete började.

Under tiden systemet byggdes upp passade Mårten på att göra två hemsidor till två UF företag och vann första och andra pris i "Bästa webbplats"på Ung Företagsamhetsmässan i Västmanland 2010. Revansch är alltid skönt.

Dessa utmärkelser och rykten gick och hemsidesbeställningarna rullade in på löpande band. Att starta ett gemensamt aktiebolag var givet och startades i juni 2010.

Vision

Vår vision är att sätta standarden för online-webbsystem när man bygger hemsidor. Vi tycker att de som finns är krångliga och vill förbättra det, som sagt vi gör det enklare.

Ni ska koncentrera er på er verksamhet och kunna använda vårt system som ett verktyg. Det är bara er fantasi som sätter gränserna.

Utmärkelser

Under åren har vi blivit tilldelade en hel del utmärkelser. Det började med 7 utmärkelser på Ung Företagsamhet. Därefter har det rullat på.

För att nämna några, Västmanlands mest företagsamma person 2012, 1a plats i affärstävlingen the European Youth Award, Global Entrepreneurship Week "GEW 50" - en lista över de 50 mest innovativa startup företagen i världen.

 

Tom Ljungqvist

Projektledare, Designer & Fotograf.

Mårten Wetterberg

Programmerare.

Robin Duvgard

Sökmotoroptimerare och skribent.


nyweb-logga-flat

Integritetspolicy | Cookies

Copyright © 2016 NyWeb AB.
All Rights Reserved.

Kontaktinformation

NyWeb AB
S:t olovsgatan 66
731 31 Köping
Telefon: 0221-45 62 10
Mobil: 076 234 04 72