Projektledare, Designer & Fotograf.

Tom Ljungqvist

TJA GDS FOT

Hej!

Jag var med och grundade företaget NyWeb AB 2010. Jobbar som projektledare och designer på NyWeb.

Brinner för entreprenörskap och älskar att bygga upp företags varumärke genom bra marknadsföring.

Bakgrund

Mamma gick bort när jag var 1 år gammal, pappa är fotograf och därför blev jag uppväxt i en fotostudio. Lärde mig att framkalla ett fotografi i mörkrummet när jag var 3 år gammal. Sedan dess har mitt liv präglats av konst, bilder, film, design och annat kreativt arbete.

Vid 14 års ålder började jag gå på Filmpolmitts filmkurser i filmregi, bildberättande kamerateknik och digital videoredigering. Efter dessa kurser skaffade vi oss all tänkbar professionell utrustning och jag började arbeta med detta på all min fritid. Allt ifrån bröllopsvideos till livekonsertfilmning på UKMs rixfinal.

När analogfotografering övergick till digitalfotografering började jag sköta allt på datorn till min pappas fotoateljé i Köping. Intresset växte allt mer och mer, valde medialinjen på gymnasiet parallellt med att jobba med det på den fritid som fanns. 2007 gjorde jag min första filmaffisch till den svenska långfilmen Blåbärskriget.

Allt fler större jobb rullade in, sängkataloger till Saudiarabien, instruktionsfilmer till Estland m.m. Ansvaret växte och jag valde att starta ett UF-företag. Där jag vann flera utmärkelser. Efter detta kom jobben på löpande band och det var en självklarhet att starta eget företag som 18 år gammal. Där jag erbjöd hemsidor, foto och film. Två år senare startades NyWeb AB upp tillsammans med programmeraren Mårten.

Under alla dessa år har jag fått ett bra kontaktnät i mediebranschen, därför kan NyWeb erbjuda säkra och professionella helhetslösningar.

Kontaktinformation

Ni når mig på något av våra kontor, i Köping på S:t Olovsgatan 66. Jag kan även komma till er. Ring eller maila mig för att boka ett möte.

Mobil: 076 234 04 72
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


nyweb-logga-flat

Integritetspolicy | Cookies

Copyright © 2016 NyWeb AB.
All Rights Reserved.

Kontaktinformation

NyWeb AB
S:t olovsgatan 66
731 31 Köping
Telefon: 0221-45 62 10
Mobil: 076 234 04 72