Sökmotoroptimerare och skribent.

Hej,

Det är jag som är Robin. Jag arbetar som sökmotoroptimerare på NyWeb. Vill ni synas högt upp i Googles sökresultat, är det jag som håller er i handen genom hela processen.

Bakgrund

När finanskrisen i slutet av 2008 slog till med full kraft, och jag tvingades lämna mitt arbete, blev det startskottet för min resa som webbentreprenör.

Jag bestämde mig för att återvända till skolbänken. Och jag älskade det. Jag läste många ämnen och kurser, men fastnade framförallt för grafisk design, webbdesign och svenska. Inte så konstigt kanske, med tanke på att jag alltid haft en kreativ ådra inom mig. En ådra som för första gången sedan barnsben återigen tilläts blomma ut med full kraft.

I samma veva beslutades att vi skulle totalrenovera hemmets kök. Jag kastade mig handlöst ut på inspirationsjakt; sökte på nätet, besökte köksleverantörer och inhandlade kopiösa mängder inredningstidningar. En process jag i efterhand fann ganska omständlig. Varför fanns det ingen bra hemsida som samlade all information om kök under samma tak? Jag bestämde mig för att göra slag i saken och bygga en sådan. Så föddes min första egenproducerade hemsida; KöksKollen.

Hemsidan var snygg, funktionell och användarvänlig, men led trots det av ett stort problem. Den hade knappt några besökare. Och vid närmare eftertanke var det inte så konstigt. Den låg väldigt dåligt till i Googles sökresultat.

Men det kanske skulle gå att få upp hemsidan högre i sökresultatet? Jag undersökte saken och hittade något som kallades sökmotoroptimering - och började testa mig fram. Det gav resultat. Sakta men säkert klättrade hemsidan uppåt. 8 månader senare låg den etta i Google för mitt viktigaste sökord, och antalet besökare gick genom taket.

Därefter har jag som egen företagare fortsatt att arbeta med webbdesign och sökmotoroptimering. Genom åren har jag skapat många hemsidor, arbetat upp hundratals sökord - och hjälpt både svenska och internationella kunder nå toppresultat i Google.

Kontaktinformation

Jag utgår från Eskilstuna, men befinner mig ofta på kontoret i Köping. Behöver ni hjälp med synlighet på nätet kommer jag gärna ut till er och berättar mer om hur jag kan stå till tjänst.

Mobil: 076 171 77 96
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


nyweb-logga-flat

Integritetspolicy | Cookies

Copyright © 2016 NyWeb AB.
All Rights Reserved.

Kontaktinformation

NyWeb AB
S:t olovsgatan 66
731 31 Köping
Telefon: 0221-45 62 10
Mobil: 076 234 04 72