Ny hemsida?

Vi hjälper dig att skapa en hemsida och tillhandahåller både mailsystem, domänhantering och webbhotell. Dessutom har vi utvecklat ett unikt online-system, så att du enkelt kan uppdatera själv. Om du vill.

Om du behöver fräscha upp din företagslogga eller ta fram en ny grafisk profil kan vi trolla fram det också.

Programmering

En del önskemål kräver programmering för att få det precis som ni vill ha det. En funktion, anpassat utseende eller liknande.

Vi har en programmeringsexpert Mårten Wetterberg. Vi arbetar främst i PHP, men kan även arbeta i C#, Cocoa och Java.

Givetvis arbetar vi efter de senaste standarderna på webben. Däribland ingår CSS, XHML och Javascript.

SEO-forstoringsglas

Sökmotoroptimering – SEO

Över 97 % av internetanvändarna rådgör en sökmotor inför ett köpbeslut.

90 % av alla klick sker på Googles förstasida (topp 10).

För att nå både befintliga och potentiella kunder på nätet gäller det att synas när de söker efter just era tjänster eller produkter på Google. Vi på NyWeb kan hjälpa er att inta toppositioner i Googles sökresultat med hjälp av sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering, eller SEO (en förkortning av Search Engine Optimization), är ett samlingsnamn för olika metoder och tekniker för att påverka en hemsidas placeringar i Googles sökresultat (inte att förväxla med annonser). Desto högre upp en hemsida hamnar i sökresultatet, desto fler besökare får den. Genom att satsa på synlighet för rätt sökord får hemsidan relevanta besökare som kan omvandlas till kunder.

Varför är det viktigt att synas på Google?

De senaste undersökningarna visar att svenskar är några av de mest flitiga internetanvändarna i världen. Under 2014 gjordes det fler än 35 miljoner Google-sökningar i Sverige, per dag! Över 97 % av internetanvändarna rådgör en sökmotor inför ett köpbeslut. 90 % av alla klick sker på Googles förstasida (topp 10). Att synas högt upp i Googles sökresultat har aldrig varit viktigare än idag.

Vi arbetar med SEO i fem steg enligt följande:

 1. Sökordsanalys – Här tittar vi på hur stor efterfrågan det finns på era tjänster/produkter, samt hur hård konkurrens det är kring olika sökord. Utifrån det ger vi rekommendationer och avgör sedan tillsammans med er vilka sökord som passar er.
 2. Teknisk analys – Vi lyfter på huven till er hemsida och kontrollerar källkod och viktiga filer för att upptäcka eventuella problem. Eventuella problem åtgärdas, så att er hemsida får absolut bäst förutsättningar att synas.
 3. Genomgång av hemsidan – När vi vet vilka sökord vi ska lägga krut på ser vi över hur väl er hemsida är anpassad gällande texter, rubriker, beskrivningar, interna länkar, navigeringsetiketter m.m. I samråd med er utför vi nödvändiga förbättringar avseende texter och rubriker.
 4. Länkar – För att er hemsida ska anses värdig att inta toppositioner måste den få länkar från andra hemsidor. Länkar kan liknas vid "röster" som visar att er hemsida är kvalitativ. Vi ser till att ni får kvalitativa länkar från relevanta hemsidor.
 5. Övervakning och rapportering – Hos oss får ni en egen dedikerad sökmotorexpert. Varje månad sammanställer sökmotorexperten utförlig statisk kring era sökord. Ni kan när som helst lyfta på luren eller skicka ett mejl till sökmotorexperten om det är något ni undrar över.

Hur lång tid tar det att nå förstasidan?

Ibland går det väldigt fort. Ibland tar det längre tid. Allt är beroende av hur hård konkurrens det är kring ett visst sökord. Generellt får man räkna med ca 1-6 månader.

Måste vi betala för det här i flera månader innan vi ser resultat?

Nej då. Vi tar ut en mindre startavgift för vårt inledande arbete med er hemsida. Men först när vi lyckats ta era sökord till Googles förstasida börjar ni betala en i förväg överenskommen månadsavgift. Ni betalar sedan bara så länge vi lyckas hålla kvar er på förstasidan. Helt prestationsbaserat alltså.

Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal kring hur vi kan hjälpa er att synas bättre på nätet.

Strategi & Affärsutveckling

Vi har jobbat med marknadsföring och inom mediabranschen i många år, därför vet vi vilka steg man bör göra för att lyckas. En del strategier ger snabbt resultat och andra är mer långsiktiga. När man bygger upp ett varumärke är det många bitar vi kan hjälpa dig med för att få fram rätt känsla för varumärket.

Genom våra tjänster kan vi tillsammans med er skapa något riktigt bra, det lovar vi.

Moln

Webbhotell

Vi på NyWeb kan det där med webbhotell. Med över 5 års erfarenhet, driver vi flera dedikerade servrar. Det innebär att din hemsida är säker hos oss, samtidigt som den blir lättanvänd och klarar av stora mängder besökare.

Av säkerhetsskäl håller vi oss med egna namnservrar, och sköter redundans internt. SSL-certifikat, Sandbox, DNS, domänregistrering och skalbara applikationer.

Mailsystem

Ni kan enkelt via vårt system lägga till, ändra och ta bort mailadresser som är kopplat till ert domän. Läs er e-post vart ni än befinner er i världen via vår webmail. Självklart är det lätt att koppla er mail till det mailprogram ni föredrar som outlook, apple mail, Thunderbird eller till er mail på er mobiltelefon.

Vill ni nå era kunder via mail på ett smidigt sätt rekommenderar vi att ni skickar ut nyhetsbrev med erbjudanden och nyheter. Det uppskattas och ger resultat.

Helhetslosningssymbol

Vi tror på nätverk

Därför samarbetar vi med noga utvalda samarbetspartners och kollegor. På så vis kan vi erbjuda er bra helhetslösningar.

Sociala Medier

Dagens sammhälle tillbringar allt mer tid på sociala medier.
Exempelvis Facebook, Twitter och Instagram.

Därför är det viktigt att ni finns där med ert företag. Beroende på vad ert företag säljer så kan det vara kostnadseffektivt att annonsera genom dessa kanaler.

Vi kan hjälpa er med att skriva inlägg, ta fram annonsbilder, tävlingar, headrar och andra kampanjer som är anpassade för regler och mått.

Här har ni stor chans att nå ut till otroligt många potentiella kunder!

Camera2-skugga

Fotografering

Vi har två fotografer. Thomas och Tom Ljungqvist. Med en professionell utrustning kan de hjälpa dig att ta de perfekta bilderna.

Vi tillhandahåller en egen komplett fotostudio i Köping på S:t Olovsgatan 66. Där är du välkommen till en lugn och kreativ fotomiljö.

Vi fotograferar

 • Bröllop
 • Reklam
 • Gruppbilder
 • Mode
 • Porträtt
 • Produkter

Fotoredigering

Tom Ljungqvist är en fena på retuschering och bildbehandling. Vi har färgkorrigerade dataskärmar och dagsljusbelysning på kontoret för att få den exakta färgåtergivningen.

Film

Vi tillhandahåller professionell utrustning och kompetenser för att producera ett träffsäkert slutresultat som ligger i linje med ert varumärke.

Vi filmar

 • Bröllop
 • Instruktionsfilmer
 • Reklamfilmer
 • Event
 • Dokumentärfilmer
 • Produktfilmer
 • Konserter


Mix av företagsuppdrag från samarbetspartner JN Filmproduktion

Support

Ni kommer inte bli dataexperter på en dag. Därför erbjuder vi support till er online, via telefonen eller fysiska möten.

Med lite hjälp på traven går allt lättare och vi finns här för er.

Vi kan erbjuda en månadskostnad på support eller tillsammans sätta upp paketlösningar som passar oss båda.

E-handel

I systemet finns en funktion för e-handel. Det har vi utvecklat och skräddarsytt för att vara så enkelt som möjligt att sköta för kunden. Det viktigaste är att processen är smidig och att systemet kan kopplas ihop med andra partnerbolag.

Detta är ett verktyg som är otroligt kraftfullt och användbart för att ni ska få igång er försäljning.

E-handelsystemet är komplett och innehåller alla nödvändiga funktioner som en nätbutik behöver ha. Om det är något som saknas kan vi enkelt bygga det efter era behov och idéer.

Vi vet även hur hela processen ser ut för att starta en e-handel.

Integration mot följande bolag

Vi på NyWeb kan göra integrationer mot nedanstående bolag.

API är ett annat ord för koppling mellan vårt NyWebsystem och dessa system.

Vi kopplar ihop funktioner som gör det enklare för er att koncentrera er på ert jobb istället för att uföra onödiga uppgifter. Saker sker mer automatiskt och på så vis spar ni både tid och pengar.

Ett exempel, om ni får en order kan vi koppla ihop er hemsida med ert fraktbolags administrationssystem, där kundens uppgifter automatiskt förs över till det systemet och ni printar enkelt ut etiketten och klistrar fast det på paketet. Vanligtvis görs detta manuellt, då ni får fylla i kundens uppgifter i fraktbolagets adminsystem.

Ups

SveaWebPay

Visma

Unifaun

Payson

Pyramid

DB Schenker

PayPal

Fortnox

Posten

PayEx

Trygg E-Handel

Pacsoft

Nets

Tradera

memnon

Klarna

Shopello

FedEx

Handelsbanken

Prisjakt

DHL

DIBS

PriceRunner

bring


nyweb-logga-flat

Integritetspolicy | Cookies

Copyright © 2016 NyWeb AB.
All Rights Reserved.

Kontaktinformation

NyWeb AB
S:t olovsgatan 66
731 31 Köping
Telefon: 0221-45 62 10
Mobil: 076 234 04 72